Alla inlägg den 7 januari 2011

Av Andreas karlsson - 7 januari 2011 16:33

Man kan ju försöka dra in nån peng på trisslotter?   Finns även många sidor för det ,  här är ett exempel på en sida :  www.Hopa.com   , Du får även som ny kund 50:- gratis + 100% insättningsbonus! :) Lycka till !

Av Andreas karlsson - 7 januari 2011 02:29

Kan man tjäna pengar på poker ? JA ! de kan man , de finns olika sidor som man kan lära sig att spela på gratis ! så som : www.texas-holdem.se  ( Du kan söka på google om inte denna länk passar dig! .   


Sen kommer vi ju till en av de större frågorna , vilken poker sida? De finns ju hundratals ! Här är två som jag själv spelar på , dom har 100% Bounus ! (Alltså om du lägger in 100kr får du 200kr  osv)  .


www.betway.com


Eller

www.NordicBet.com 

Hoppas ni finner denna info hjälpsam!:)

Update:

De finns även casinos på dessa sidor , och
roulette spelen går att slå lätta !  Här är en sida som förklarar mer ! :)  www.roulettecheat.org/   (SVENSK SIDA) Och det är gratis information ! .

Av Andreas karlsson - 7 januari 2011 02:08

De är iaf jag ! så därför har jag startat denna blogg för att ge lite tips & trix som man kan tjäna sig en slant på (Hemmifrån) .  Hoppas ni finner något ni tycker om , Kommer att updatera ofta   


Här tjänar du pengar på att annonsera ut andras produkter , Du får provision på mellan ( 10-30%)  Och bara stora företag inom sverige !  (Du kan annonsera på facebook,google,yahoo , Din hemsida  mm.) www.Adtraction.com

Tidigare månad - Senare månad
Ovido - Quiz & Flashcards